Autorijschool Veenstra in Zoetermeer en omgeving een rijbewijs voor iedereen!

​De instructeurs van Autorijschool Veenstra in Zoetermeer en omgeving doen meer dan naast je zitten. Zo krijgt je bijvoorbeeld een eigen lesplan dat je online kunt bekijken. De instructeur en jij hebben op die manier inzicht in de vorderingen en we kunnen op het juiste moment een praktijkexamen reserveren. Want het uiteindelijke doel is voor iedereen hetzelfde: je rijbewijs halen! Autorijschool Veenstra heeft ervaren instructeurs met passie voor lesgeven en aandacht voor elke leerling. Niet voor niets is het slagingspercentage van Autorijschool Veenstra, hoog. De Rijschool in Zoetermeer!

Foto van een witte lesauto

START NU MET JE RIJLESSEN BIJ Veenstra
AUTORIJSCHOOL in Bergschenhoek

​De instructeurs van Autorijschool Veenstra doen meer dan naast je zitten. Zo krijgt je bijvoorbeeld een eigen lesplan dat je online kunt bekijken. De instructeur en jij hebben op die manier inzicht in de vorderingen en we kunnen op het juiste moment een praktijkexamen reserveren. Want het uiteindelijke doel is voor iedereen hetzelfde: je rijbewijs halen!
Autorijschool Veenstra heeft ervaren instructeurs met passie voor lesgeven en aandacht voor elke leerling. Niet voor niets is het slagingspercentage van Autorijschool Veenstra, hoog.

een gratis proefles BIJ Veenstra
AUTORIJSCHOOL in Bergschenhoek

Onze gratis proefles is echt gratis. Geen addertje onder het gras, geen mitsen en maren. Een mooie kans om kennis te maken met de instructeur die na afloop een zorgvuldig advies uitbrengt over het aantal lessen dat je nodig zult hebben om in één keer te slagen. En lukt dat de eerste keer niet, dan betalen wij het eerste herexamen.
Geef gas en meld je aan voor een gratis proefles in BERGSCHENHOEK!

Ontmoeting met de rij-instructeur

10 redenen om te kiezen voor Autorijschool Veenstra
De AutoRijschool in Zoetermeer!

R

Gratis en vrijblijvende proefles

R

Direct starten (vanaf 16,5 jaar)

R

Hoog slagingspercentage

R

Gegarandeerd kwaliteit

R

Persoonlijk lesplan

R

Scherpe tarieven

R

Altijd een lespakket op maat

R

Altijd een flexibele instructeur in de buurt

R

Gespreid betalen mogelijk