AUTORIJSCHOOL VEENSTRA
IN Bleiswijk EN OMGEVING
EEN RIJBEWIJS VOOR IEDEREEN!

​De instructeurs van Autorijschool Veenstra in Bleiswijk en omgeving doen meer dan naast je zitten. Zo krijgt je bijvoorbeeld een eigen lesplan dat je online kunt bekijken. De instructeur en jij hebben op die manier inzicht in de vorderingen en we kunnen op het juiste moment een praktijkexamen reserveren. Want het uiteindelijke doel is voor iedereen hetzelfde: je rijbewijs halen! Autorijschool Veenstra heeft ervaren instructeurs met passie voor lesgeven en aandacht voor elke leerling. Niet voor niets is het slagingspercentage van Autorijschool Veenstra, hoog. De Rijschool in Bleiswijk!
Autorijschool Veenstra in Bleiswijk
Autorijschool Veenstra in Bleiswijk

START NU MET JE RIJLESSEN BIJ
Autorijschool Veenstra
in Bleiswijk

​De instructeurs van Autorijschool Veenstra doen meer dan naast je zitten. Zo krijgt je bijvoorbeeld een eigen lesplan dat je online kunt bekijken. De instructeur en jij hebben op die manier inzicht in de vorderingen en we kunnen op het juiste moment een praktijkexamen reserveren. Want het uiteindelijke doel is voor iedereen hetzelfde: je rijbewijs halen!
Autorijschool Veenstra heeft ervaren instructeurs met passie voor lesgeven en aandacht voor elke leerling. Niet voor niets is het slagingspercentage van Autorijschool Veenstra, hoog.

Gratis proefles bij
Autorijschool Veenstra
in Bleiswijk

Onze gratis proefles is echt gratis. Geen addertje onder het gras, geen mitsen en maren. Een mooie kans om kennis te maken met de instructeur die na afloop een zorgvuldig advies uitbrengt over het aantal lessen dat je nodig zult hebben om in één keer te slagen. En lukt dat de eerste keer niet, dan betalen wij het eerste herexamen. Geef gas en meld je aan voor een gratis proefles in Bleiswijk!
Gratis proefles autorijschool Veenstra in Bleiswijk

10 Redenen om te kiezen voor
Autorijschool Veenstra

De Autorijschool in Bleiswijk!

  • Gratis en vrijblijvende proefles
  • Hoog slagingspercentage
  • Persoonlijk lesplan
  • Altijd een lespakket op maat
  • Gespreid betalen mogelijk
  • Direct starten (vanaf 16,5 jaar)
  • Gegarandeerd kwaliteit
  • Scherpe tarieven
  • Altijd een flexibele instructeur in de buurt
Autorijschool Veenstra in Bleiswijk