Autorijschool Veenstra in Zoetermeer en omgeving een rijbewijs voor iedereen!

​De instructeurs van Autorijschool Veenstra in Zoetermeer en omgeving doen meer dan naast je zitten. Zo krijgt je bijvoorbeeld een eigen lesplan dat je online kunt bekijken. De instructeur en jij hebben op die manier inzicht in de vorderingen en we kunnen op het juiste moment een praktijkexamen reserveren. Want het uiteindelijke doel is voor iedereen hetzelfde: je rijbewijs halen! Autorijschool Veenstra heeft ervaren instructeurs met passie voor lesgeven en aandacht voor elke leerling. Niet voor niets is het slagingspercentage van Autorijschool Veenstra, hoog. De Rijschool in Zoetermeer!

Foto van een witte lesauto

Autorijlessen al vanaf 16,5 jaar oud!

Ben jij bijna 16 jaar?

Wij begrijpen het helemaal. Je staat te popelen. Je wilt nu beginnen met rijlessen zodat je straks de weg op kan. Onze instructeurs zijn er ook klaar voor. Vraag nu een gratis proefles aan. Echt gratis dus.

Jouw kind bijna 16,5 jaar?

Jouw dochter of zoon is 16,5 jaar en wil rijlessen nemen. Autorijschool Veenstra begrijpt heel goed dat dit ook voor ouders een belangrijk moment is.

Wil je veranderen van Rijschool of Instructeur?

Het is jammer als je niet tevreden bent over de rijschool. Natuurlijk is het beter als je er samen uitkomt maar lukt dat niet, dan ben je van harte welkom bij Autorijschool Veenstra.

Op zoek naar een rijschool?

Als je een rijbewijs hebt zijn er heel veel voordelen. Het biedt vrijheid, je bent onafhankelijk van anderen en het geeft je ook meer mogelijkheden als je werk zoekt. Maar wat is nu voor jou de beste rijschool?