AUTORIJSCHOOL Veenstra
IN ZOETERMEER EN OMGEVING EEN RIJBEWIJS VOOR IEDEREEN!

​De instructeurs van Autorijschool Veenstra in Zoetermeer en omgeving doen meer dan naast je zitten. Zo krijgt je bijvoorbeeld een eigen lesplan dat je online kunt bekijken. De instructeur en jij hebben op die manier inzicht in de vorderingen en we kunnen op het juiste moment een praktijkexamen reserveren. Want het uiteindelijke doel is voor iedereen hetzelfde: je rijbewijs halen! Autorijschool Veenstra heeft ervaren instructeurs met passie voor lesgeven en aandacht voor elke leerling. Niet voor niets is het slagingspercentage van Autorijschool Veenstra, hoog. De Rijschool in Zoetermeer!
Vrouw stapt auto in

Ik zoek een betrouwbare
rijschool met een goede reputatie

Als je een rijbewijs hebt zijn er heel veel voordelen. Het biedt vrijheid, je bent onafhankelijk van anderen en het geeft je ook meer mogelijkheden als je werk zoekt. Maar wat is nu voor jou de beste rijschool? Een goede indicatie is het slagingspercentage. Wat dat betreft zit je bij Autorijschool Veenstra goed. Ons slagingspercentage is heel hoog en daar zijn we trots op. Niet voor niets bieden wij aan om het eerste herexamen voor onze rekening te nemen.
De meeste leerlingen komen bij ons via andere leerlingen. Dat is ook de beste en meest betrouwbare aanbeveling.
Natuurlijk wil je het juiste besluit nemen daarom bieden we een gratis proefles aan. Echt gratis. Je zit nergens aan vast maar je maakt kennis met de instructeur, met de auto en met een les. Na de proefles heeft de instructeur een beeld van hoeveel lessen jij waarschijnlijk nodig zult hebben. Hij/zij vertelt je alles over de pakketten die we hebben, de prijzen en dan is de keus aan jou!