AUTORIJSCHOOL Veenstra
IN ZOETERMEER EN OMGEVING EEN RIJBEWIJS VOOR IEDEREEN!

​De instructeurs van Autorijschool Veenstra in Zoetermeer en omgeving doen meer dan naast je zitten. Zo krijgt je bijvoorbeeld een eigen lesplan dat je online kunt bekijken. De instructeur en jij hebben op die manier inzicht in de vorderingen en we kunnen op het juiste moment een praktijkexamen reserveren. Want het uiteindelijke doel is voor iedereen hetzelfde: je rijbewijs halen! Autorijschool Veenstra heeft ervaren instructeurs met passie voor lesgeven en aandacht voor elke leerling. Niet voor niets is het slagingspercentage van Autorijschool Veenstra, hoog. De Rijschool in Zoetermeer!
Vrouw stapt auto in

Wij betalen de rijlessen,
hoeveel lessen zijn er nodig?

Iedere leerling is anders. Daarom kunnen wij ook niet zomaar zeggen hoeveel lessen iemand nodig heeft om te slagen. Bij Autorijschool Veenstra kunnen leerlingen een gratis proefles nemen en jij bent als ouder welkom om mee te rijden. Na de proefles heeft de instructeur een beeld van hoeveel lessen jouw dochter of zoon waarschijnlijk nodig zal hebben. Hij/zij vertelt je alles over de pakketten die we hebben en de kosten van het traject

Autorijschool Veenstra is heel flexibel, ook in het betalen van de lessen. Zo kan je per rijles betalen of je kiest voor een pakket, dan kun je gespreid betalen in 2, 3 of 4 termijnen! Voor elk budget is er een oplossing, daar zoeken we samen naar.