Autorijschool Veenstra in Zoetermeer en omgeving een rijbewijs voor iedereen!

​De instructeurs van Autorijschool Veenstra in Zoetermeer en omgeving doen meer dan naast je zitten. Zo krijgt je bijvoorbeeld een eigen lesplan dat je online kunt bekijken. De instructeur en jij hebben op die manier inzicht in de vorderingen en we kunnen op het juiste moment een praktijkexamen reserveren. Want het uiteindelijke doel is voor iedereen hetzelfde: je rijbewijs halen! Autorijschool Veenstra heeft ervaren instructeurs met passie voor lesgeven en aandacht voor elke leerling. Niet voor niets is het slagingspercentage van Autorijschool Veenstra, hoog. De Rijschool in Zoetermeer!

Foto van een witte lesauto

Wil jij veranderen van rijschool of instructeur?

Ik ben ontevreden over mijn rijschool

Het is jammer als je niet tevreden bent over de rijschool. Natuurlijk is het beter als je er samen uitkomt maar lukt dat niet, dan ben je van harte welkom bij Autorijschool Veenstra.

Ik ben ontevreden over mijn rijinstructeur

Een instructeur die appt tijdens de les, even stopt om een boodschapje te doen, schreeuwt of gehaast is of er onverzorgd uitziet? Dat is niet de bedoeling. Onze instructeurs zijn er voor jou.

Ik ben al een paar keer gezakt

Als je een paar keer gezakt bent voor je rijexamen kan je dat onzeker maken. Dat is logisch maar ook jammer. Bij Autorijschool Veenstra mag je ervan uitgaan dat je alleen maar een rijexamen aflegt als wij denken dat je er helemaal klaar voor bent.