AUTORIJSCHOOL Veenstra
IN ZOETERMEER EN OMGEVING EEN RIJBEWIJS VOOR IEDEREEN!

​De instructeurs van Autorijschool Veenstra in Zoetermeer en omgeving doen meer dan naast je zitten. Zo krijgt je bijvoorbeeld een eigen lesplan dat je online kunt bekijken. De instructeur en jij hebben op die manier inzicht in de vorderingen en we kunnen op het juiste moment een praktijkexamen reserveren. Want het uiteindelijke doel is voor iedereen hetzelfde: je rijbewijs halen! Autorijschool Veenstra heeft ervaren instructeurs met passie voor lesgeven en aandacht voor elke leerling. Niet voor niets is het slagingspercentage van Autorijschool Veenstra, hoog. De Rijschool in Zoetermeer!
Vrouw stapt auto in

Ik ben al een paar keer gezakt
en wil een andere rijschool

Als je een paar keer gezakt bent voor je rijexamen kan je dat onzeker maken. Dat is logisch maar ook jammer. Bij Autorijschool Veenstra mag je ervan uitgaan dat je alleen maar een rijexamen aflegt als wij denken dat je er helemaal klaar voor bent. Dat zou je voldoende zekerheid moeten geven. Het liefst rijden wij ook met je mee als je examen doet. Alleen als jij dat wilt natuurlijk. Wij kunnen je niet beloven dat wij je van je faalangst afhelpen maar we doen ons uiterste best om je gerust te stellen en je negatieve gedachten om te zetten in positieve gedachten. Want als jij slaagt, dan slagen wij.
Meld je aan voor de gratis proefles. Echt gratis. We halen je op en brengen je terug. Een mooie manier om kennis te maken met jouw instructeur van Autorijschool Veenstra.