AUTORIJSCHOOL Veenstra
IN ZOETERMEER EN OMGEVING EEN RIJBEWIJS VOOR IEDEREEN!

​De instructeurs van Autorijschool Veenstra in Zoetermeer en omgeving doen meer dan naast je zitten. Zo krijgt je bijvoorbeeld een eigen lesplan dat je online kunt bekijken. De instructeur en jij hebben op die manier inzicht in de vorderingen en we kunnen op het juiste moment een praktijkexamen reserveren. Want het uiteindelijke doel is voor iedereen hetzelfde: je rijbewijs halen! Autorijschool Veenstra heeft ervaren instructeurs met passie voor lesgeven en aandacht voor elke leerling. Niet voor niets is het slagingspercentage van Autorijschool Veenstra, hoog. De Rijschool in Zoetermeer!
Vrouw stapt auto in

Ik ben ontevreden
over mijn rijinstructeur

Een instructeur die appt tijdens de les, even stopt om een boodschapje te doen, schreeuwt of gehaast is of er onverzorgd uitziet?
Dat is niet de bedoeling. Onze instructeurs zijn er voor jou. We willen niet dat je zo snel mogelijk slaagt, we willen dat je slaagt op het juiste moment en dat is voor iedereen anders. Zo krijgt je bijvoorbeeld een eigen lesplan dat je online kunt bekijken. De instructeur en jij hebben op die manier inzicht in de vorderingen en we kunnen op het juiste moment een praktijkexamen reserveren. Meld je aan voor de gratis proefles. Echt gratis. We halen je op en brengen je terug. Een mooie manier om kennis te maken met jouw instructeur van Autorijschool Veenstra.