AUTORIJSCHOOL Veenstra
Lessen Vanaf 16,5 Jaar Oud

​De instructeurs van Autorijschool Veenstra in Zoetermeer en omgeving doen meer dan naast je zitten. Zo krijgt je bijvoorbeeld een eigen lesplan dat je online kunt bekijken. De instructeur en jij hebben op die manier inzicht in de vorderingen en we kunnen op het juiste moment een praktijkexamen reserveren. Want het uiteindelijke doel is voor iedereen hetzelfde: je rijbewijs halen! Autorijschool Veenstra heeft ervaren instructeurs met passie voor lesgeven en aandacht voor elke leerling. Niet voor niets is het slagingspercentage van Autorijschool Veenstra, hoog. De Rijschool in Zoetermeer!
Vrouw stapt auto in

OPFRISRIJLESSEN
VOOR IEDEREEN MET RIJBEWIJS

IK HEB AL LANG NIET MEER GEREDEN
Het is al even geleden dat je je rijbewijs haalde. Maar door allerlei redenen zit je eigenlijk nooit meer achter het stuur. Toch wil je weer zelf kunnen rijden en niet meer afhankelijk zijn van anderen. Autorijschool Veenstra is gespecialiseerd in opfriscursussen.
DURF JE NIET MEER TE RIJDEN?
Je herkent dit misschien wel. Je wilt naar het theater of op bezoek bij vrienden die ver weg wonen. Je durft zelf niet te rijden maar je mag je kinderen altijd vragen of zij je weg willen brengen. Maar dat wil je niet meer.
SPECIFIEKE RIJVAARDIGHEDEN OEFENEN
Heb je angst voor specifieke rijvaardigheden, volg dan bij Autorijschool Veenstra een paar lessen om juist in die situaties te oefenen.