AUTORIJSCHOOL Veenstra
IN ZOETERMEER EN OMGEVING EEN RIJBEWIJS VOOR IEDEREEN!

​De instructeurs van Autorijschool Veenstra in Zoetermeer en omgeving doen meer dan naast je zitten. Zo krijgt je bijvoorbeeld een eigen lesplan dat je online kunt bekijken. De instructeur en jij hebben op die manier inzicht in de vorderingen en we kunnen op het juiste moment een praktijkexamen reserveren. Want het uiteindelijke doel is voor iedereen hetzelfde: je rijbewijs halen! Autorijschool Veenstra heeft ervaren instructeurs met passie voor lesgeven en aandacht voor elke leerling. Niet voor niets is het slagingspercentage van Autorijschool Veenstra, hoog. De Rijschool in Zoetermeer!
Vrouw stapt auto in

IK HEB AL LANG
NIET MEER GEREDEN

IK HEB AL HEEL LANG NIET GEREDEN
Het is al even geleden dat je je rijbewijs haalde. Maar door allerlei redenen zit je eigenlijk nooit meer achter het stuur. Toch wil je weer zelf kunnen rijden en niet meer afhankelijk zijn van anderen. Autorijschool Veenstra is gespecialiseerd in opfriscursussen.
IK DURF NIET MEER ALLEEN TE RIJDEN
Je hebt je rijbewijs gehaald maar je rijdt weinig zelf. Je partner rijdt graag dus jij zit ernaast. Totdat je merkt dat je helemaal niet meer zelf achter het stuur kruipt en je zelfs bang wordt om te rijden.
IK BEN BANG OM WEER ZELF TE RIJDEN
Soms kan er iets gebeuren in het verkeer waardoor je niet meer durft te rijden. Je was betrokken bij een aanrijding of bij een ernstig ongeluk? Je lette even niet op en er ging iets mis?
IK SCHAAM ME DOOD, IK DURF NIET MEER TE RIJDEN
Als je een rijbewijs hebt zijn er heel veel voordelen. Het biedt vrijheid, je bent onafhankelijk van anderen en het geeft je ook meer…