AUTORIJSCHOOL Veenstra
IN ZOETERMEER EN OMGEVING EEN RIJBEWIJS VOOR IEDEREEN!

​De instructeurs van Autorijschool Veenstra in Zoetermeer en omgeving doen meer dan naast je zitten. Zo krijgt je bijvoorbeeld een eigen lesplan dat je online kunt bekijken. De instructeur en jij hebben op die manier inzicht in de vorderingen en we kunnen op het juiste moment een praktijkexamen reserveren. Want het uiteindelijke doel is voor iedereen hetzelfde: je rijbewijs halen! Autorijschool Veenstra heeft ervaren instructeurs met passie voor lesgeven en aandacht voor elke leerling. Niet voor niets is het slagingspercentage van Autorijschool Veenstra, hoog. De Rijschool in Zoetermeer!
Vrouw stapt auto in

OUDERE MENSEN
DIE NIET MEER DURVEN RIJDEn

IK HEB WEL EEN RIJBEWIJS MAAR DURF NIET MEER TE RIJDEN
Je hebt een rijbewijs, een auto, maar je durft niet meer te rijden. Misschien heeft het een reden, misschien weet je het niet, het doet er ook niet toe. Neem gewoon een paar opfrislessen bij Autorijschool Veenstra.
IK VOEL ME EENZAAM MAAR DURF ER NIET MEER OP UIT TE GAAN MET DE AUTO
Je voelt je alleen, je voelt je zelfs eenzaam. Je zou er wel op uit willen, de auto staat voor de deur, je hebt al jaren je rijbewijs. Maar je durft niet meer te rijden.
IK VOEL ME AFHANKELIJK VAN MIJN KINDEREN EN VAN ANDERE MENSEN
Je herkent dit misschien wel. Je wilt naar het theater of op bezoek bij vrienden die ver weg wonen. Je durft zelf niet te rijden maar je mag je kinderen altijd vragen of zij je weg willen brengen. Maar dat wil je niet meer.
IK BEN BANG VOOR SPECIFIEKE VERKEERSSITUATIES
Heb je angst voor specifieke rijvaardigheden, neem dan bij Autorijschool Veenstra een paar lessen om juist in die situaties te oefenen.
IK BEN GEPENSIONEERD, DE AUTO STAAT VOOR DE DEUR, IK HEB EEN RIJBEWIJS MAAR DURF NIET TE RIJDEN
Je hoeft niet meer te werken en kunt genieten van je vrije tijd. De auto staat voor de deur maar je hebt al heel lang niet meer gereden. De reden doet er niet zoveel toe.