AUTORIJSCHOOL Veenstra
IN ZOETERMEER EN OMGEVING EEN RIJBEWIJS VOOR IEDEREEN!

​De instructeurs van Autorijschool Veenstra in Zoetermeer en omgeving doen meer dan naast je zitten. Zo krijgt je bijvoorbeeld een eigen lesplan dat je online kunt bekijken. De instructeur en jij hebben op die manier inzicht in de vorderingen en we kunnen op het juiste moment een praktijkexamen reserveren. Want het uiteindelijke doel is voor iedereen hetzelfde: je rijbewijs halen! Autorijschool Veenstra heeft ervaren instructeurs met passie voor lesgeven en aandacht voor elke leerling. Niet voor niets is het slagingspercentage van Autorijschool Veenstra, hoog. De Rijschool in Zoetermeer!
Vrouw stapt auto in

Ik voel me afhankelijk van
mijn kinderen en van andere mensen

Je herkent dit misschien wel. Je wilt naar het theater of op bezoek bij vrienden die ver weg wonen. Je durft zelf niet te rijden maar je mag je kinderen altijd vragen of zij je weg willen brengen. Maar dat wil je niet meer. Je wilt niet afhankelijk zijn maar zelf weer in je auto stappen en gaan en staan waar jij wilt.
Tegen een voordelig tarief volg je bij Autorijschool Veenstra een opfriscursus waardoor je weer met plezier en zonder angst deelneemt aan het verkeer. Onze ontspannen en vriendelijke instructeurs geven je weer het vertrouwen terug! Na de gratis proefles weet de instructeur hoeveel lessen jij nodig hebt om weer met plezier in je auto te stappen.