AUTORIJSCHOOL Veenstra
IN ZOETERMEER EN OMGEVING EEN RIJBEWIJS VOOR IEDEREEN!

​De instructeurs van Autorijschool Veenstra in Zoetermeer en omgeving doen meer dan naast je zitten. Zo krijgt je bijvoorbeeld een eigen lesplan dat je online kunt bekijken. De instructeur en jij hebben op die manier inzicht in de vorderingen en we kunnen op het juiste moment een praktijkexamen reserveren. Want het uiteindelijke doel is voor iedereen hetzelfde: je rijbewijs halen! Autorijschool Veenstra heeft ervaren instructeurs met passie voor lesgeven en aandacht voor elke leerling. Niet voor niets is het slagingspercentage van Autorijschool Veenstra, hoog. De Rijschool in Zoetermeer!
Vrouw stapt auto in

Ik ben gepensioneerd,
ik heb een rijbewijs maar durf niet te rijden

Je hoeft niet meer te werken en kunt genieten van je vrije tijd. De auto staat voor de deur maar je hebt al heel lang niet meer gereden. De reden doet er niet zoveel toe. Als je weer zelf wil bepalen waar je naar toe gaat en hoe laat of hoe lang je wilt blijven, dan neem je gewoon een paar opfrislessen bij Autorijschool Veenstra.
Tegen een voordelig tarief kan je bij ons weer vertrouwd worden met het verkeer en met je eigen rijvaardigheid. Onze ontspannen en vriendelijke instructeurs geven je weer het vertrouwen terug! Na de gratis proefles weet de instructeur hoeveel lessen jij nodig hebt om weer vertrouwen te krijgen in jezelf.