AUTORIJSCHOOL VEENSTRA
Diensten

​De instructeurs van Autorijschool Veenstra in Zoetermeer en omgeving doen meer dan naast je zitten. Zo krijgt je bijvoorbeeld een eigen lesplan dat je online kunt bekijken. De instructeur en jij hebben op die manier inzicht in de vorderingen en we kunnen op het juiste moment een praktijkexamen reserveren. Want het uiteindelijke doel is voor iedereen hetzelfde: je rijbewijs halen! Autorijschool Veenstra heeft ervaren instructeurs met passie voor lesgeven en aandacht voor elke leerling. Niet voor niets is het slagingspercentage van Autorijschool Veenstra, hoog. De Rijschool in Zoetermeer!
Vrouw rijdt een auto

THEORIETRAINING VOLGEN?
BIJ Een BETROUWBARE PARTNER

Als je zestien jaar bent mag je al een theorie-examen doen voor het rijbewijs. Wij raden aan om dat examen kort te laten aansluiten op je rijlessen, dan zit het allemaal nog goed in je hoofd. Rijlessen mag je nemen vanaf 16,5 jaar. Waar kun je het beste je theorie-training doen en heb je de meeste kans om in éen keer te slagen? Autorijschool Veenstra raadt jou graag een betrouwbare opleider aan.
3D THEORIE

Bij deze thuisstudie kies je het pakket dat jij nodig hebt. Het pakket is optimaal aangepast aan het theorie-examen CBR. Er zijn honderden 3D animaties, waarbij een stem de uitleg geeft. Zo wordt visueel weergegeven wat de wetsteksten inhouden. Je ziet duidelijk wat er in het verkeer speelt en waar je op moet letten. Bovendien kun je de tekst die bij het filmpje hoort, ook nog eens rustig doorlezen. 3D theorie presenteert de vragen in de oefenexamens net zoals in de nieuwste CBR-examens, zodat de voorbereiding op het theorie-examen zo effectief mogelijk is.