Maak kennis met onze ervaren instructeurs

De instructeurs van Autorijschool Veenstra doen meer dan naast je zitten. Zo krijg je bijvoorbeeld een eigen lesplan dat je online kunt bekijken. De instructeur en jij hebben op die manier inzicht in de vorderingen en we kunnen op het juiste moment een praktijkexamen reserveren. Want het uiteindelijke doel is voor iedereen hetzelfde: je rijbewijs halen! Autorijschool Veenstra heeft ervaren instructeurs met passie voor lesgeven en aandacht voor elke leerling. Niet voor niets is het slagingspercentage van Autorijschool Veenstra, hoog.
instructeur geeft les
Stephanie
Reinier Riethoven
REINIER
SEMRA
DLEAR
ZIDANE
WESLEY
Onze gratis proefles is echt gratis. Geen addertje onder het gras, geen mitsen en maren. Een mooie kans om kennis te maken met de instructeur die na afloop een zorgvuldig advies uitbrengt over het aantal lessen dat je nodig zult hebben om in één keer te slagen. Geef gas en meld je aan voor een gratis proefles!

Bij Autorijschool Veenstra krijg je rijlessen bij een vaste instructeur en wordt een lesplan opgemaakt. Je rij opleiding wordt bijgehouden op een instructiekaart, waardoor je altijd weet waar je aan toe bent. Op deze manier waarborgen wij de kwaliteit van je rij opleiding en word je goed en veilig voorbereid op de tussentijdse toets en het praktijkexamen bij het CBR.

Een rij opleiding hoeft niet duur te zijn als alles goed geregeld is en er op de kosten wordt gelet. Onze instructeurs houden hier rekening mee. Autorijschool Veenstra biedt rijlessen aan voor scherpe tarieven waarbij je door goede instructeurs op een kwalitatieve manier wordt voorbereid om veilig de weg op te gaan.

Autorijschool Veenstra selecteert de instructeurs op basis van bekwaamheid, certificeringen en professionaliteit. Onze instructeurs volgen regelmatig trainingen waardoor de kennis altijd up to date is. Hierbij vinden we de klik tussen instructeur en leerling erg belangrijk.

Bekijk hieronder de instructeurs van Autorijschool Veenstra en plan een gratis en vrijblijvende proefles in.
Na je proefles kun je met de instructeur samen jouw individuele lesplan opstellen.

Rijles instructeur: deskundige begeleiding

Bij Autorijschool Veenstra staat persoonlijke aandacht centraal. Onze rijles instructeurs werken met een individueel lesplan, zodat jij op een effectieve en prettige manier je rijbewijs kunt halen. Samen werken we aan jouw vaardigheden en zelfvertrouwen op de weg.

Rijschool instructeur: professionaliteit en passie

Onze rijschool instructeurs zijn niet alleen bekwaam en gecertificeerd, maar hebben ook een passie voor lesgeven. Door regelmatig trainingen te volgen, blijft hun kennis up-to-date en kunnen zij jou optimaal begeleiden.

Instructeurs: aandacht voor elke leerling

Ons team van instructeurs bij Autorijschool Veenstra bestaat uit professionals die zich inzetten voor elke leerling. Met hun gedegen kennis en ervaring zorgen zij voor een hoog slagingspercentage en tevreden leerlingen.

Ons team: deskundige en betrokken instructeurs

Het team van Autorijschool Veenstra, onder leiding van Stephanie, bestaat uit Wesley, Zidane, Reinier, Semra en Dlear. Zij zetten zich in om jou een plezierige, effectieve en professionele rijopleiding te bieden, zodat je veilig en verantwoord deelneemt aan het verkeer.

De instructeurs van Autorijschool Veenstra zorgen ervoor dat je met een goed gevoel achter het stuur stapt. Met hun persoonlijke aandacht en begeleiding tijdens elke stap van je rijopleiding, word je optimaal voorbereid op de steeds veranderende verkeerssituaties. Onze gratis proefles is écht gratis en biedt je de kans om kennis te maken met jouw instructeur. Na afloop ontvang je een zorgvuldig advies over het aantal lessen dat je nodig hebt om in één keer te slagen.

Autorijschool Veenstra biedt rijlessen aan voor scherpe tarieven, zonder in te leveren op kwaliteit. Onze instructeurs houden rekening met jouw budget en zorgen ervoor dat je goed en veilig wordt voorbereid op de tussentijdse toets en het praktijkexamen bij het CBR.

Meld je aan voor een gratis proefles bij Autorijschool Veenstra en ontdek de voordelen van onze deskundige instructeurs. Samen met jouw instructeur stel je jouw individuele lesplan op, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Maak deel uit van onze missie om veilige en verantwoorde bestuurders op de weg te brengen!