Maak kennis met
De Instructeurs

De instructeurs van Autorijschool Veenstra doen meer dan naast je zitten. Zo krijg je bijvoorbeeld een eigen lesplan dat je online kunt bekijken. De instructeur en jij hebben op die manier inzicht in de vorderingen en we kunnen op het juiste moment een praktijkexamen reserveren. Want het uiteindelijke doel is voor iedereen hetzelfde: je rijbewijs halen! Autorijschool Veenstra heeft ervaren instructeurs met passie voor lesgeven en aandacht voor elke leerling. Niet voor niets is het slagingspercentage van Autorijschool Veenstra, hoog.
instructeur geeft les
Joey Veenstra

JOEY
VEENSTRA

Reinier Riethoven

REINIER
RIETHOVEN

Onze gratis proefles is echt gratis. Geen addertje onder het gras, geen mitsen en maren. Een mooie kans om kennis te maken met de instructeur die na afloop een zorgvuldig advies uitbrengt over het aantal lessen dat je nodig zult hebben om in één keer te slagen. Geef gas en meld je aan voor een gratis proefles!

Bij Autorijschool Veenstra krijg je rijlessen bij een vaste instructeur en wordt een lesplan opgemaakt. Je rij opleiding wordt bijgehouden op een instructiekaart, waardoor je altijd weet waar je aan toe bent. Op deze manier waarborgen wij de kwaliteit van je rij opleiding en word je goed en veilig voorbereid op de tussentijdse toets en het praktijkexamen bij het CBR.

Een rij opleiding hoeft niet duur te zijn als alles goed geregeld is en er op de kosten wordt gelet. Onze instructeurs houden hier rekening mee. Autorijschool Veenstra biedt rijlessen aan voor scherpe tarieven waarbij je door goede instructeurs op een kwalitatieve manier wordt voorbereid om veilig de weg op te gaan.

Autorijschool Veenstra selecteert de instructeurs op basis van bekwaamheid, certificeringen en professionaliteit. Onze instructeurs volgen regelmatig trainingen waardoor de kennis altijd up to date is. Hierbij vinden we de klik tussen instructeur en leerling erg belangrijk.

Bekijk hieronder de instructeurs van Autorijschool Veenstra en plan een gratis en vrijblijvende proefles in.
Na je proefles kun je met de instructeur samen jouw individuele lesplan opstellen.